Bryggerigangen Bluesband på Eftasbluesen

Bryggerigangen Bluesband ble startet i 1978, og navnet kommer av at alle bandmedlemmene bodde i «Bryggerigangen Borettslag» i Oslo.
Bandet spilte inn plata «Blått Brygg» samme år, og NRK laget et 50 minutters TV-program om dem i gården, i studio og på scenen. Absurde verbalinnslag og komiske tekster, ofte framført på en teatralsk måte, ble etterhvert bandets varemerke, og musikken bar preg av at medlemmene har bakgrunn fra rock og blues.
Bandet ble svært populært og trakk fulle hus på intime klubber rundt omkring i hele landet.
Ikke minst var de gjengangere på Prelaten i Tromsø og Trubadur i Trondheim fra slutten av 70-tallet og godt ut på 80-tallet, og de var i en årrekke husband på legendariske Club 7 i Oslo.
De spilte også på en mengde festivaler, deriblant jazzfestivalen i Molde, Notodden bluesfestival, Atlanterhavsfestivalen i Kristiansund, Sandnesfestivalen, Glommafestivalen i Fredrikstad, Tyrifjorden Bluesfestival og Drøbak Bluesfestival.
I -99 ble LP-platen «Blått Brygg» fra 1979 lansert på CD i forbindelse med gruppas 20-års jubileum.
I Blues Music Club ble platen kåret til månedens klassiker, og «Blått Brygg» ble, til tross for sin alder, landets 3. mest solgte bluesplate i 2000.

Bryggerigangen Bluesband består i dag av:
Tom Gjertsen – gitar/vokal,
Bent Patey – gitar/vokal
Frode Larsen – bass/vokal
Jørn Skau Ellingsen – trommer
Tilsammen har bandets medlemmer bidratt på mer enn 100 plateinnspillinger med artister som bl.a. Halvdan Sivertsen, Geirr Lystrup, Anne Grethe Preus, Eric Anderson og Sverre Kjelsberg.

Billetter kr. 250,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no/ 95019108
Messenger til Lillehammer Mikrobryggeri

DATO 04. jul

KLOKKEN: 15:00

PRIS: 250

    Påmeldingsskjema