Restauranten

Som mange av dere vet har vi siden oppstarten i 2006 satset på kortreist håndverksmat, så langt som mulig fra småskala produsenter i Gudbrandsdalen. Fokuset på tradisjonsmat og lokale råvarer også i tråd med vår kjøkkensjefs matfilosofi.
Reserver bord

Reserver Bord

Bord reserveres via kontaktskjema under, eller via tlf 95019108

2 + 8 =

Matfilosofi

Lillehammer Mikrobryggeri er opptatt av mat, smak og råvarer som en viktig del av vår kulturarv og identitet. Dette i tråd med vårt verdigrunnlag og filosofi også gjeldende for egen øl produksjon.

Vi ønsker å styrke lokal produksjon av mat og drikke i Lillehammerregionen og Gudbrandsdalen. Dette kan skje ved formidling av kunnskap om produktenes historie og at de brukes i våre menyer. Vi håper dette kan føre til ytterligere satsning på lokal produksjon av mat og drikke og at gamle tradisjoner kan føre til utvikling av nye og spennende lokale produkter. Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet så langt dette er mulig.

Se www.gudbrandsdalsmat.no for mer informasjon om lokale produsenter.

En god matopplevelse handler om smak, nytelse og kvalitet. Lillehammer Mikrobryggeri er inspirert av filosofien om slow-food som handler om å dyrke de enkle gledene ved god mat i godt selskap. Slow food kobler matgleden med en forpliktelse ovenfor dyr, natur og mennesker. Vi kombinerer dette også gjerne med gode kulturelle opplevelser i form av historiefortelling og konserter.

”Man kan ikke leve godt, elske godt eller sove godt uten å spise og drikke godt.”
Virginia Woolf

Hjertelig velkommen til Lillehammer Mikrobryggeri!