Damer i Blues med gjest Tina Lie på Eftasbluesen

Damer i Blues feirer 20-års jubileum og på Notodden Blues Festival slapp de sitt nye album «My Precious Blues».

I 20 år har Norges fremste kvinnelige bluesmusikere Rita Engedalen og Margit Bakken hyllet noen av de sterke kvinnene i bluesens historie.
På deres nye album «My Precious Blues» hedrer duoen i kjent og kjær stil noen av de viktige kvinnene i musikkens historie. Plata er personlig og beskriver et møte med sterke kvinnelige musikalske inspirasjonskilder.
Seks av 11 låter på «My Precious Blues» er helt nytt materiale skrevet av spellemannsprisvinner (2006) Rita Engedalen, som med sine syv foregående soloalbum alltid har hatt med seg sine møter med de kvinnelige bluesforkjempere i sine utgivelser.

Damer i Blues har uten tvil fått en sterk posisjon i bluesmiljøet, og de har hatt en rekke konserter både i inn og utland. I sine konserter fremfører duoen egne låter, samt ukjente og kjente låter fra noen av damene som har markert seg sterkt innenfor blues, folk, soul, gospel og rock.

Det er også en stor glede at Rita Engedalen sitt siste soloalbum «Sun Will Come» ble nominert til årets Spellemannpris i klassen BLUES i 2022.

På Eftabluesen har de med seg sine dyktige musikere: Morten Omlid på gitar og Knut Hem på trommer. Den folkekjære artisten Tina Lie er gjest på scenen på lørdagens konsert.
Tina Lie har en sterk tilstedeværelse og evne til å trekke publikum inn i låtene, som ofte beskriver mennesket i livets mange faser. En blir preget i møte med Tinas musikk og stemme, de som har følt denne energien på kroppen kommer ofte igjen på hennes konserter.

Billetter kr. 300,00

Forhåndsbestilling:

post@lillehammermikrobryggeri.no

Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri

Mob 95019108

DATO 12. aug

KLOKKEN: 15:00

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema