Geir Milkman Bertheussen & Blues Machine på Eftasbluesen

Munnspiller, låtskriver, bandleder og sanger Geir Bertheussen, kjent som ”Milkman” ble født i 1966 på sørsiden av øya Senja i Nord-Norge. GB plukket opp blues-munnspillet som liten, bare 13 år gammel. GB er en enestående munnspiller og en sanger med Soul!
Hans teknikk på Bluesmunnspill er fantastisk, og hans måte å spille på er en hardtslående, jordnær Chicago-blues-stil som hans store inspirasjonskilder. Legender fra Chicago som James Cotton, Junior Wells, Sony Boy, Charlie Musselwhite og William Clark inspirerte ham da han var ung og begynte å lytte til Blues. Disse legendene lærte ham hvordan munnspillene skulle høres bra ut i sin egen stil.
På slutten av 80-tallet begynte GB å turnere med sitt eget band, og han gjorde det bra. Snart begynte han og bandet hans som het GB Blues Band å turnere mye i de nordlige delene av Norge. Etter hvert som årene gikk har det skjedd noen medlemsendringer og forskjellige bandkonstellasjoner.
På 90-tallet skiftet Geir navn til Geir Bertheussen Blues Express og korta det ned til GB Blues Express. I 2018 ga GB Blues Express ut sitt 6 album og det ble nominert til Spellemannsprisen i Blues for 2018. I 2019 representerte GB Blues Express Norge i European Blues Challange og tok en hederlig andreplass.
I 2019 har Geir Bertheussen igjen skiftet bandnavn og bandmedlemmer. Det nye prosjektet er GB Blues Machine. Geir ”Milkman” Bertheussen er klar til å erobre verden med sitt flotte showmanship på scenen med sin “Mississippi-saxofon” og store stemme sammen med sin Blues Machine.

Blues Machine består av:
Ian Johannessen gitar
Morten Nordskaug bass
Jon Grimsby Trommer

Billetter kr. 250,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no/ 95019108
Messenger til Lillehammer Mikrobryggeri

DATO 25. jan

KLOKKEN: 15:00

PRIS: 250

    Påmeldingsskjema