Johanna Demker Band på Main Street Festival – Lillehammer Mikrobryggeri

Johanna Demker Band

Main Street Festival – Lillehammer Mikrobryggeri

“Unfolded Wings” kom ut 14.april i fjor, med fantastiske anmeldelser – bl.a. terningkast 6 i Norges fremste musikkmagasin Bluesnews. Johanna har et knallsterkt band i ryggen, og kickstartet fjorårets release-turne´ på Lillehammer Mikrobryggeri.

Derfor syns hun det er det ekstra morsomt ta turen tilbake i forbindelse med Main Street Festivalen:)

Etter 6 album, en pause fra solokarrieren og en karriere bak seg som låtskriver i Europa, er Johanna aktuell med et nytt album som hun kaller sitt comeback, statement og frampek. Dette er platen som jeg alltid har hatt lyst til å lage, forteller Johanna. Mens tidligere utgivelser har vært et postkort fra samtiden, er dette albumet ment som et monument over hennes karriere som låtskriver hittil og viser hvordan hun har modnet som låtskriver over tid.

Live, er uttrykket røffere enn på plate, og kan beskrives som et knallsterkt country-rock/Americanaband. Variasjon er viktig også på scenen, og publikum får servert egenkomponerte låter som inkluderer alt fra rocka, suggererende låter, til lettere, feel-good americanalåter og såre ballader.

Johanna Demker er opprinnelig fra Uppsala i Sverige, men har bodd hele sitt voksne liv i Norge. Her ble hun tidlig en del av Oslo´s Roots-scene på 90-tallet og har siden da skrevet sanger innen americana-country-rock-pop-blues-singer/songwriter-generen, for andres og egne innspillinger. Sjanger, er med andre ord noe hun ikke er spesielt opptatt av, for “god” musikk kommer i mange farger. Melodiføring, tekster og arrangement er Johanna derimot mer enn middels opptatt av. Variasjon, fordi ingen dager er like. Stemninger kommer og går, men stemmen til Johanna er alltid varm og klar.

Bandet:

Gitar: Marius Lien

Piano, Orgel, Lap-steel: Auver Gaaren

Bass: Kim André Tønnesen

Trommer: Martin Utby

Lytte her: Johanna Demker’s_Utvalgte

 

Billetter kr. 300,00 for begge konsertene 8. juni.

Forhåndsbestilling billetter skjer via:

post@lillehammermikrobryggeri.no

Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri

Via nettsiden www.lillehammermikrobryggeri.no

Spørsmål og henvendelser kan også skje til mob 95019108

DATO 08. jun

KLOKKEN: 18:30

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema