Johanna Demker m/ band – presenterer låtene fra det kommende albumet for første gang

Johanna Demker er opprinnelig fra Uppsala i Sverige, men har bodd hele sitt voksne liv i Norge.
Her ble hun tidlig en del av Oslo´s Roots-scene på 90-tallet og har siden da skrevet sanger innen americana-country-rock-pop-blues-singer/songwriter-generen, for andres og egne innspillinger.

Sjanger, er med andre ord noe hun ikke er spesielt opptatt av for «god» musikk kommer i mange farger. Melodiføring, tekster og arrangement er Johanna derimot mer enn middels opptatt av, og det er denne skapende delen av prosessen hun setter aller størst pris på. Variasjon, fordi ingen dager er like.
Stemninger kommer og går, men stemmen til Johanna er alltid varm og klar.

Som flere andre artister har Johanna brukt pandemi-tiden til å skrive. Dette har resultert i innspillingen av det nye albumet «Visions of Johanna». Tre singler er allerede utgitt fra platen; Days er en herlig, drivende country-låt om alle disse dagene som kommer og går, All or Nothing er en mørkere, americana-låt, som tatt ut av en Hbo-krim, med Nils Petter Molvær på trompet. Unfolded Wings er tredje singel, ute 27. Januar. En tidløs countryballade med et vakkert ullteppe av et akkompangement, med tryggende harmonier og svevende steelgitar.

Live, er uttrykket røffere enn på plate, og kan beskrives som et knallsterkt country-rock/Americanaband. Variasjon er viktig også på scenen, og publikum får servert egenkomponerte låter som inkluderer alt fra rocka, mørke låter om verdens tilstand, til lettere, feel-good americanalåter og såre ballader.

Bandet 2023:
På gitar: Det unge gitarfenomenet og new kid on the block -Marius Lien
På bass: Stø som fjell, legenden fra Mjøsastranda -Bjørn Thomassen
På trommer: Den allsidige og komplette rocketrommisen -Martin Utby

Hør mer av Johanna her: Johanna Demker_Utvalgte

www.johannademker.com


Lørdag 1. april kickstarter Johanna og bandet vårturnén i forbindelse med albumslippet på Lillehammer Mikrobryggeri, som hun har et helt spesielt forhold til 🙂
Her spiller de blandt annet det nye albumet i sin helhet for første gang for publikum.


Billetter kr. 300,00

Bindende forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no
Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri
Mob 95019108

DATO 01. apr

KLOKKEN: 16:00

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema