Knut Reiersrud på Eftasbluesen

I over 40 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum – bokstavelig talt – verden rundt.
Hans omgang med strengeinstrumenter – både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse.
Kong Harald uttalte etter en Reiersrud konsert i Sør-Afrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud.

President Thabo Mbek tilbød vår gitarist sørafrikansk pass – for å få et ekstranummer – på samme konsert….
Knut er en av Norges beste instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen.
Tre store påstander, men som faktisk stemmer, alle tre.
Han har gitt ut en rekke plater – både soloalbum og album med diverse konstellasjoner opp gjennom årene, der han har mottatt Spellemannprisen for 3 av dem, i tillegg til andre priser har han også mottatt en Dansk Grammy pris.
Han har spilt med storheter som Dr John, Buddy Guy, Ricky Lee Jones, David Lindley og spilt inn live plater i land som i Nepal og i Iran. Få andre artister kan matche det!

Knut Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk, afrikansk, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør. Med et arsenal av ulike gitarer gir han i sine solokonserter en reise i strengemusikkens geografi.
Med sin enorme erfaring: 17 soloplater, medvirkning på 300 plateutgivelser og turneer på alle verdens kontinenter – er han med sine 60 år nærmest for en levende legende å regne.
Med blues i ryggraden – etter læretid i Chicago og New York med folk som Dr John og Buddy Guy – er Knut Reiersrud ALLTID innstilt på levere varene 110 prosent.

Billetter kr. 300,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no/ 95019108
eller Messenger til Lillehammer Mikrobryggeri

 

DATO 07. mai

KLOKKEN: 15:00

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema