Konsert med Bjørn Berge Electric Band

Bjørn Berge Electric Band. Bjørn Berge er vel kjent for de fleste som nok av det ypperste vi har av bluesartister i Norge.
Etter mange år som soloartist, er det nå klart for et nytt prosjekt i regi av Bjørn Berge.
Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien: BJØRN BERGE ELECTRIC BAND!
Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen. Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert som i trioformatet gir mengder med energi og dynamikk.
De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis.
Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av Europa de siste 12 årene.
Han har besøkt et utall av gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA. Med seg har han Vegard Fossum på trommer.
Vegard har spilt med bl.a Rein Alexander og jobber med film musikk for bla. HBO Bassist Kjetil Ulland er kanskje mest kjent for sitt virke i «Packers» og «Bjellands Ugras», men for mange i musikkbransjen er han også viden kjent.

Booking MK Artist, Nils Magne Kristiansen, tlf 415067587, nm-krist@online.n

Billetter kr. 300,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no
Mob 95019108
Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri

DATO 24. jun

KLOKKEN: 20:00

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema