Konsert med Johanna Demker & Erik Harstad med band

Johanna Demker er en av Norges fremste singer/songwritere.
Hun leverte tidlig låter som solgte i millioner i Europa, og som artist har hun stadig fått skryt for sine gode albumutgivelser.
Johanna har en grunnleggende styrke i å skape iørefallende melodier.
I likhet med mange andre artister har Johanna brukt pandemi-året 2020 til å skrive ny musikk. Dette har resultert i innspillingen av hennes 6s. soloalbum.
Hun gleder seg til å komme ut og spille for folk igjen, og er mer enn klar for å presentere nye og gamle låter for et publikum.
Sist Demker gav ut plate var på den historiske datoen 12. mars 2020.
Da med Americana-prosjektet Trudy & Dave, som hun har sammen med Jevnaker-artisten Alf Bretteville. Lanseringsturnén både startet og stoppet denne dagen samtidig som Norge stengte ned.
Det nye albumet spilles inn av Bjarne Stensli i Soundproduction Studio i Oslo i disse dager, med nasjonale toppnavn som Erland Dahlen, Tommy Kristiansen og Endre Hareide Hallre som backingband. Det hele overvåkes av lydlegende Sven Persson.
Denne gangen er det et klassisk, tidløst sound som er målet.
Johannnas vokal og tekster skal være i fokus med andre ord vil dette albumet være like relevant på utgivelsesdagen som i evigheten.
Når det er sagt, betyr ikke det at siste ord er sagt fra Johanna…….

Bakgrunn:
Demkers første album, Things We Do fra 2001, inneholdt singelen «True Love», som ble sluppet sommeren 2000. Året etter ble «True Love» innspilt på fransk med tittelen «J’attends l’amour» av artisten Jenifer. Denne versjonen gikk til 2. plass på hitlisten i Frankrike og Belgia, og solgte til gulltrofé i begge land. I flere år etter jobbet Johanna på heltid som låtskriver for andre artister rundt omkring i Europa.
I 2006 kom hennes andre album, Pictures of Me, som bærer preg av arbeidet i den internasjonale hit-industrien.
Johanna trengte tid til å ”finne tilbake” til seg selv som artist og kuttet ut all co-writing for å skrive på egen hånd. Dette førte til albumene From an Outlined Silhouette i 2009 og Madness i 2011, som begge hører hjemme i Americana-sjangeren. Det første mer akustisk, mens Madness-albumet har et mer elektrisk sound med bl.a. Lars Håvard Haugen fra Hellbillies på gitar.
I 2015 kom hennes første album på svensk, Allt och Ingenting, som har et mer kommersielt sound og fremhever den svenske pop-tradisjonen – også er en stor del av Johannas musikalske røtter.
Uavhengig sjanger, er det teksten, melodien, og harmoniene som er hennes fokus.
www.johannademker.com

Erik Harstad har gjort seg bemerket som en av Norges fremste bluesgitarister.
Han har i en årrekke reist landet rund med ulike bluesband.
Med band som Erik Harstad & The Buzz Brothers, Male Bluesband og Larsen Last Chance og som soloartist har han gjestet mange av landets bluesklubber, spillesteder og festivaler, og alltid gitt valuta for pengene.
De som hører Harstad for første gang blir slått i bakken av hans framtoning, følelse og teknikk. Han mener hver bidige tone han spiller, og han utøver en respekt for faget og musikken som er uten sidestykke. I 2017 mottok Erik prisen «Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.

Bjørn Thomassen bass
Jon Reidar Furulund trommer

Billetter kr. 300,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no / 95019108
Messenger til Lillehammer Mikrobryggeri

DATO 05. nov

KLOKKEN: 20:00

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema