Konsert med Trudy & Dave, sammen med Olav Torgeir Kopsland

Alf Bretteille og Johanna Demker har flere utgivelser ute i egne navn, og mange vil i tillegg kjenne dem som låtskrivere på andres utgivelser, med hits i Søramerika og Europa. Her er vi ved kjernen av deres musikalske virke, nemlig låtskriving. De har begge nær forkjærlighet for gode, relevante tekster og iørefallende melodier. De har begge vært sentrale i låtskriverprosjektet RAUS, hvor den nye versjonen av «Bretteville/Demker» ble til. Sammen har de skrevet nytt materiale til deres felles debutskive som kom ut den historiske datoen fredag 13 mars 2020..
Det har blitt sagt at albumet ”OUT OF OUR MINDS” har det utgivelser i denne genren bør inneholde av ”passion, cleverness & relevance” for å anses som kvalitetsorientert og viktig.
”OUT OF OUR MINDS” inneholder individuelle komposisjoner og en del felleskrevet materiale. Det presenteres i bandformat med kollegaer fra øverste musikalske hylle; Tomas Pettersen(tr), Magnus Berg (git), Bjørn Berge (slide), Olav Torgeir Kopsland (div. strenger) Bo Dundic Berg (bs) og Eivind Kløverød (perc).
Det er utgitt 4 singler fra albumet.
Trudy & Dave gjester NMK, live fra Lekerommet studio i Oslo – denne gang i trioformat med Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter.

DATO 23. mai

KLOKKEN: 16:00

PRIS: VIPPS / Nettkonsert

    Påmeldingsskjema