KURT SLEVIGEN & ARNE FJELD RASMUSSEN på Eftasbluesen

KURT SLEVIGEN & ARNE FJELD RASMUSSEN


Når det gjelder blues, oppfattet i sin opprinnelige form; med lidenskap, alvor og dybde som sine sterkeste elementer, er duoen Kurt Slevigen og Arne F. Rasmussen blant landets fremste utøvere. Slevigen, som fortsatt ikke hører låter nyere enn fra ’73, og Arne, som har tilbrakt hele livet som student av denne musikken, debuterer med en herlig, nedstrippa og intens plate bestående av klassisk blues, fremført med dyp forståelse og respekt.
Kurt Slevigen og Arne Fjeld Rasmussen har vært med på å bidra til bluesmusikken i dette landet i evigheter!

Plata «PAYING HOMAGE TO THE BLUES « en innspilling for nettopp evigheten!

Litt om plata «PAYING HOMAGE TO THE BLUES «
Dette prosjektet ble startet som et resultat av spilletørken som oppsto under pandemien og nedstigningen av samfunnet. Flere planlagte spillejobber ble utsatt og avlyst og det ble satt strenge restriksjoner for nærkontakter og hvor mange man kunne omgås med.
Som musiker er man avhengig av å både spille og opptre for å få fred i sjelen, dette er medisin for både musikanter og de som lytter til musikk. For å holde motet oppe og for å kunne dempe abstinensene for manglende spilling møttes Kurt og Arne for å spille sammen og for å gjøre opptak i Arnes studio.
På grunn av pandemi-restriksjoner, plassmangel og budsjett falt det seg naturlig at dette måtte bli et duo album. Både for Kurt og Arne er bluesen noe mer enn musikk, det er opphavet til det meste av vår tids musikk. selve hjørnesteinen i moderne musikk. Denne platen er intet mindre enn en hyllest til nettopp bluesen, Settingen er enkel. Gitar, vokal og munnspill. Innspilt med inspirasjon fra 50
tallets storhetstid innen studio innspilling og sound. Gamle forsterkere, instrumenter og mikrofoner står sentralt for at soundet blir så autentisk som mulig. Uttrykket er rått, upolert og har et sterkt personlig preg noe som gjør dette til en plate som ligger litt utenom det vanlige. Munnspiller Arne Fjeld Rasmussen, også kjent som munnspiller i Vidar Busk & His True Believers, har stått for innspilling, miks og produsent av platen. Mastring er gjort av Christoffer «Kid» Andersen i Greaseland studios, USA.

Billetter kr. 300,00

Bindende forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no
Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri
Mob 95019108

DATO 25. feb

KLOKKEN: 15:00

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema