Larsen’s Last Chance på Eftasbluesen

LARSEN’S LAST CHANCE
LLC kan se tilbake på drøyt 35 år som band, og dagens besetning teller fortsatt flere som var med fra starten!

Frode Larsen – Vokalist, bassist og låtskriver i Larsen’s Last Chance (CD i -94) og Chicago Bound (CD på Blue Mood i -98). Plateutgivelser også i -02 (Jukeboxman) og i -07 (Hard luck and trouble). Har de senere årene turnert jevnlig med bandene Patey’s Pipe og Bryggerigangen Bluesband.

Espen A. Moen – Gjennom mange års turnering med mange ulike artister og band, etablerte Espen seg som en av Norges aller mest etterspurte blues-trommiser. Lista over freelance-oppdrag er lang, og han er også fast medlem i Tiger City Jukes.

Helge Hovland – En svært allsidig gitarist, som både live og på plate har backet et utall artister. Gjort utgivelser med bl.a. rockbandet Radionettes, og i flere omganger med i Andrej Nebbs DePress, samt Slagsvold for å nevne noe. Var med å starte Last Chance i 1987, i likhet med Espen og Frode.

Knut Erik Paulsen – Tidligere gitarist i rockbandet Popgun, og spiller også med
Oil City Slickers og i et prosjekt med Petter Baarli. Knut Erik har altså klar rock-bakgrunn, og i tospann med Helge har LLC to gitarister som utfyller hverandre sjeldent bra, noe mange også vil huske fra Garasjebandet, som var husband for torsdagsjam på Jessheim i en årrekke.

Brynjulf Blix – keyboardist også i Patey’s Pipe, men kanskje mest kjent fra Terje Rypdals ”Odyssey” på 70-tallet, bandet Alex, Susanne Fuhr Band og som studiomusiker i et utall prosjekter og plateutgivelser, i ulike genre. Har likevel sin musikalske bakgrunn i rhythm’n blues, og var tidlig ute i Skandinavia med Jimmy Smith-inspirert orgelspill.

Billetter kr. 300,00

Forhåndsbestilling billetter skjer via:
post@lillehammermikrobryggeri.no
Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri
Via nettsiden www.lillehammermikrobryggeri.no
Spørsmål og henvendelser kan også skje til mob 95019108

DATO 04. mai

KLOKKEN: 15:00

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema