Live fra LMB med Marius Lien

Norsk Musikk Kringkasting og Lillehammer Mikrobryggeri presenterer med stolthet Live-sending med Marius Lien.

Marius Lien ble nevnt i introen for første Live-sendingen av Norsk Musikk Kringkasting fra Lillehammer Mikrobryggeri ved hallomannen Eric Malling.
Det kom et telegram med bekjentgjøring fra Oslo Bluesklubb som har meldt på Marius Lien til den internasjonale blueskonkurransen (IBC) i Memphis neste år! 19. – 23. januar 2021.
Marius vil representere Norge på den prestisjetunge International Blues Challenge i Memphis.
Hallomannen Mallingen hadde også et videogram med nyinnspilte låta «Tell me your stories» av Marius Lien som han sendte litt sånn spontant.
Marius Lien er et av Norges gitar-under. En artist utenom det vanlige som spiller musikk som ikke overensstemmer med alderen. Et 20 år gammelt gitartalent, en vokalist og låtskriver som spiller noe av den mest interessante og aktuelle bluesen Norge har å by på.
På scenen gir han alt alltid, med en energi og innlevelse som smitter over på alle rundt han.
Han skriver musikk som har dype røtter i bluesen, men dratt ut av kontekst, vridd og formet om, tilført andre krydder og egne perspektiver. Dermed har han skapt noe som både låter tradisjonelt og autentisk, men også særegent og ektefølt.
Marius har elsket gitar og blues helt siden 2-års alderen.
Hans første opptreden var på en sliten akustisk gitar med kun fire strenger, scene-outfitten var bar overkropp og soggy bleie, musikken var Stevie Ray Vaughan på VHS.
Den første offentlig konserten gjorde han når han var 12 år, etter dette har han spilt utallige scener rundt om i Norge og Sverige, på klubber, kulturhus, festivaler og i NRK.
Konserter hvor han spiller alene spilles det trommer med beina, elektrisk og akustisk gitar, vokal, oktav-gitar, bariton med mer, noe som lager et stort og interessant lydbilde.
Resultatet blir alltid et energisk liveshow med rå, ekte og tidløs musikk og et gitarspill som forbløffer.

DATO 18. apr

KLOKKEN: 19:00

PRIS: VIPPS / Nettkonsert

    Påmeldingsskjema