SKAGE på Eftasbluesen

Gitarist Arne Skage er en veteran innen blues/roots/americana miljøet i Norge, og som musiker fra (Rita & Frank) Eriksens storhetstid til 30 år som blueskonge og pianist Reidar Larsens høyre hånd har Skages distinkte slidegitar vært å høre på hits og scener siden 1990.
I februar 2021 ga han ut sin debut som soloartist etter å ha medvirket på over 70 plateproduksjoner for andre artister. Platen er spilt inn i New Orleans og har fått gode kritikker i inn- og utland med bla. terningkast fem i Stavanger Aftenblad, nettavisen, NRK og Bluesnews. Bluesblast Magazine(US) og Blues in the South Magazine(UK) var også raus med superlativene.
Skage har i forskjellige prosjekter samarbeidet med en rekke toppmusikere opp gjennom årene; navn som Roy Rogers, George Porter Jr, Doug Belote, John Papa Gros, John Mooney, Terence Higgins, Johnny Vidacovich, Cyril Neville for å nevne noen.
Som produsent har han blant annet gjort 2 plater med Myrull og 2 med Joe Rusi inkl. spellemannsnominerte “who i am“ i 2015, og 1/3 av Daniel Eriksens spellemannsvinner “Barefoot amongst scarecrows” fra 2020.
Arne Skage: vokal/gitar
Stein Inge Brækhus : trommer
Øyvind Grong: bass/tuba
Dr. Bekken: piano/accordion
Hjemmeside : www.skage.com
Billetter kr. 300,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no/ 95019108
Messenger til Lillehammer Mikrobryggeri

DATO 23. apr

KLOKKEN: 15:00

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema