Spoonful of Blues på Eftasbluesen

SPOONFUL OF BLUES
Siden slippet av sin nye plate “Howlin’ Screamin’ & Cryin’» har Spoonful of Blues turnert for fulle hus over alt hvor de har vært. Enten det har vært i Norge eller Sverige.
Endelig står Lillehammer for tur igjen.
Lillehammer Mikrobryggeri er stedet, og alle vet at Spoonful of Blues på scena betyr full fest og mere moro enn det er mulig å kjøpe for penger.
Albumet “Howlin’ Screamin’ & Cryin’» har fått toppkriktikker av et samlet kritikerkorps, og er deres største suksess til dags dato. Singlene «Baby Girl» og «One of the Boys» har vært mye å høre på både norsk og utenlandsk radio. «Mottakelsen av denne plata har vært over all forventning, og vi har aldri blitt spilt så mye på radio som nå.
Mange av de nye låtene har allerede etablert seg som konsertfavoritter hos vårt publikum,» sier gitarist Morten Omlid. Nå foreligger det suksessfulle albumet også i VINYL-format.
Spoonful of Blues er blant landets mest populære innen sin sjanger, og bandet har skapt sitt eget særegne sound som ser ut til å ha stor appell blant publikum og treffer tidsånden godt.
«Vi gleder oss skikkelig til å spille på Lillehammer igjen. Det er lenge siden sist. Vi turnerer masse både i Norge og i utlandet, og når vi nå har fått til en konsertdato på Lillehammer så skal vi sannelig lage sirkus. Vi gleder oss og skal gi jernet,» lover Morten Omlid.
Spoonful of Blues er:
Jostein Forsberg: vokal, munnspill
Morten Omlid: gitar, vokal
Eskil Aasland: trommer, vokal
Tony Caddle: bass
Billetter kr. 300,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no/ 95019108
Messenger til Lillehammer Mikrobryggeri

DATO 12. mar

KLOKKEN: 15:00

PRIS: 300

    Påmeldingsskjema