Studio

Lillehammer Mikrobryggeri AS har helt siden oppstarten i 2006 hatt konserter og andre kulturelle innslag som et sentralt element i vårt konsept. Konserter har vært og vil bli gjennomført både inne og ute.

Om studio

Når Tom Sætre ble vår partner på lyd ble denne satsningen løftet til et nytt nivå. Han begynte å ta opp alle konserter og dele dette med artistene. Disse opptakene er av topp kvalitet og ble meget godt tatt imot. Doktor Bekken Trio har benyttet opptaket til å gi ut skiva med «In funk we trust». Jan Arild Sørnes og det elektriske band er også i prosess med å lansere en skive basert på Toms opptak.

Tom har Master i Elektroakustikk og over 40års internasjonal erfaring. Lyddesigner på mer enn 150 musikaler, bl.a. London, New York, Amsterdam, München, Stockholm, København. Lydprodusent på mer enn 200 CD innspillinger. Lydprodusent for diverse TV serier, underholdningsprogrammer og kinofilmer. Se vedlagte CV for mer informasjon.

Se CV til Tom Sætre

Vi er har så langt kun tatt opp live konserter, men er nå i gang med å bygge eget studio. Dette vil bli ferdigstilt i løpet av kort tid. Vi kan tilby tradisjonelle studiotjenester med innspilling, mixing, mastering av enkeltlåter og album. 

 

  • Muligheter for live innspillinger i unike og sjarmerende omgivelser både inne og ute
  • Et lydhørt og musikkinteressert publikum som vet å klappe/gi lyd på de riktige stedene i låtene. Dette er ingen selvfølge.
  • Innspilling av Podkast
  • Vi kan hvis ønskelig også tilby TV-produksjon med streaming. Vi har erfaring med live stream
    av konserter i samarbeid med Eric Malling og Norsk Musikkringkasting. Ta gjerne kontakt for en prat og mer informasjon.

– Tom Sætre: Mobil 95468724 eller mail tomsaetre@hotmail.com

– Lillehammer Mikrobryggeri 95019108 eller post@lillehammermikrobryggeri.no